Log in
LET'S CONNECT

Ontdek jouw talenten en bouw mee aan een leuke carrière!

Hoe we jou helpen

Uitgebreid zoeken

Wij bouwen aan jouw toekomst

Connexis is een gespecialiseerd advieskantoor die instaat voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

We proberen je hierbij niet enkel te 'matchen' met interessante functies en toffe werkgevers, maar plannen ook samen met jou het verdere verloop van je carrière. Connexis is niet zomaar een 'selectiekantoor', maar een partner op de lange termijn. Een ruggensteun die mee helpt te bouwen aan een mooie en boeiende carrière!

 

Welke carrière mogelijkheden heb ik allemaal?


Wanneer je op de arbeidsmarkt terecht komt, kom je terecht in een overdaad aan vacatures en functietels. Het is echter niet altijd eenvoudig om een correct en volledig beeld te krijgen van wat een goede carrièrezet is.

Graag helpen we je dan ook op weg met een overzicht van alle functies en carrière-switchen die je kan maken binnen jouw ambities!

Maak een afspraak met jouw coach

Refer A Friend en ontvang € 500 !


Ben je zelf niet direct op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ken je iemand die dit wel zou kunnen zijn? Aarzel niet om ons op de hoogte te brengen met ons 'Refer A Friend' programma!

Als we samen erin slagen om deze vriend of kennis aan een nieuwe job te helpen, storten we graag € 500 op jouw rekening!

Refer A Friend

Alles over jouw salaris!


Indien je benieuwd bent naar de salarissen die gangbaar zijn binnen jouw sector, helpen we je graag wat op weg.

Salarisgids

Studenten - Future Proof!


Ben jij als student al futureproof? Met Connexis geven we je graag de tools en munitie om jouw carrière krachtig te lanceren!

Stageplaatsen & Vakantiejobs

Tips & Tricks bij het Solliciteren!


Wekelijks delen we met jou onze tips & tricks om zo snel mogelijk de ideale job te verzilveren en jouw carrière verder glans te geven. Neem dus zeker een kijkje op onze blogpagina waar we je via diverse artikels doorheen het ganse sollicitatieproces loodsen. En heb je zelf nog specifieke vragen waar nog geen antwoord op werd gegeven, aarzel niet ons deze te stellen.

Tips & Tricks!

Blijf op de hoogte van de actualiteit!


We houden je niet enkel op de hoogte van tips & tricks op vlak van solliciteren, maar tevens van het reilen en zeilen in jouw sector. Dit is ook steeds handig om even door te nemen alvorens je op sollicitatiegesprek vertrekt! Wanneer alles rondom ons sterk lijkt te veranderen, houden wij graag de vinger aan de polst!

Geef me een update!

Gekozen voor een nieuwe uitdaging?


Indien je de beslissing hebt genomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, zijn er vaak nog een aantal zaken die je op orde moet stellen. Zo moet je om te beginnen uiteraard jouw ontslag indienen (Template ontslagbrief) en een opzegtermijn uitdoen bij je huidige werkgever.

Bereken hier jouw opzegtermijn

Wat is jouw Top Employer?


Ongelofelijk veel vacatures en onmetelijk veel bedrijven. Hoe vind je nu de ideale werkplek die past bij jouw talenten, ambities en persoonlijkheid? Wij helpen je hier op weg!

Binnenkort meer

Onze klanten
Connexis maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Door verder te surfen aanvaard je onze cookies. Meer weten?
Close