Log in
LET'S CONNECT

Ontdek jouw talenten en bouw mee aan een leuke carrière!

Hoe we jou helpen

Uitgebreid zoeken

Opleidingen & Events

Naast vacatures en coaching vormen ook opleidingen en kennisupdates deel uit van het uitbouwen van jouw carrière. Dit zowel naar kennis als naar vaardigheden toe. Onder de noemer van Connexis Academy organiseren we samen met onze opleidingspartners voor jou ook gepaste en op maat gemaakte opleidingen die jou die extra duw in de rug kunnen geven.

 

Talent Bootcamp


Tijdens onze tweedaagse Talent Bootcamp zoomen we in op de invloed van jouw persoonlijkheid, kennis, motivatie en vaardigheden op je professionele carrière. Zo brengen we aan de hand van diepgaande oefeningen jouw persoonlijkheid, talenten en uitdagingen in kaart. Op basis hiervan gaan we samen gerichter potentiële jobs voor jou selecteren. Daarnaast leer je ook alle kneepjes van het solliciteren, door praktische en hands-on tips enerzijds, maar ook door rollenspelen en oefeningen anderzijds.

Zo sta je sterk in je schoenen wanneer je straks je eerste stappen op de arbeidsmarkt zet of die (langverwachte) carrièreswitch maakt.

! Studenten krijgen 50% studentenkorting bij vertoon van een geldige studentenkaart.

Meer informatie

 

Opleiding


Als individu staan we niet stil en blijven evolueren. Connexis Academy zorgt ervoor dat je jouw persoonlijke doelen kan bereiken. We brengen jouw profiel en doelstellingen in kaart en kijken dan welke opleidingen je nodig hebt om die doelen te bereiken, zowel naar kennis als naar vaardigheden toe.

 

Populaire opleidingen - binnenkort:

 

Seminaries


De wereld is constant in beweging en evolueert steeds sneller. Om deze reden organiseert Connexis Academy op frequente basis seminaries om kennis van en binnen de sector up-to-date te houden.

Binnenkort volgende seminaries: (tbd)

Eerdere seminaries:

 

Onze klanten
Connexis maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Door verder te surfen aanvaard je onze cookies. Meer weten?
Close