Log in
LET'S CONNECT

Ontdek jouw talenten en bouw mee aan een leuke carrière!

Hoe we jou helpen

Uitgebreid zoeken

OVER ONS

Connexis is een gespecialiseerd talent advieskantoor dat steeds het beste haalt uit jouw talent en richting geeft aan jouw professionele doelen. Zo staan we je graag bij:

  • Als klankbord tijdens je ganse loopbaan
  • Als adviseur op vlak van carrièreplanning
  • Als connector om je te helpen jouw eigen netwerk in de sector uit te bouwen
  • Als docent om jou de juiste kennis en vaardigheden aan te leren
  • Als coach die je bedient met tips & tricks en kennis van de mark
  • Als recruitment consultant om u de juiste vacatures te serveren

De diensten die we hiervoor aanbieden zijn kunnen worden geplaatst onder deze 5 pijlers:

 

Samen met jou gaan we aan de slag en dragen we professionalisme, open communicatie en daadkracht hoog in het vaandel. We wijzen je in de juiste richting en ontplooien jouw kansen. Want wat je graag doet, doe je beter. Wat je goed doet, doe je liever.

 

GESPECIALISEERDE 'CONNECTORS' IN JOUW BUURT

Om jou het gepaste advies te kunnen geven proberen onze gespecialiseerde adviseurs jou bij te staan in de zoektocht, met kennis van zaken. We hebben allen een relevante achtergrond die jou vaardigheden aanvult en de sector door en door kent. Dit vanuit ons geloof dat een generalist nooit de juiste achtergrond kan hebben om jouw belangen optimaal te vertegenwoordigen.

Connexis focust zich in hoofdzaak op het bancaire en verzekeringslandschap. Iedereen heeft zijn spaargeld, zijn beleggingen, verzekeringen en/of kredieten. Bank & Verzekeringen zijn dan ook niet weg te denken uit het leven van ons allen. Geef mee sturing aan deze sector via een van de verschillende carrièremogelijkheden: van backoffice tot frontoffice, van lokaal tot nationaal, van financieel tot commercieel. Ons team van experts helpt je hier graag in verder!

Get in touch!

 

GETUIGENISSEN


Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent. We communiceren graag duidelijk en transparant omtrent onze aanpak en doelstellingen, maar maken die beloftes dan ook graag waar. Lees hier hoe werkgevers en kandidaten de samenwerking met Connexis hebben ervaren!

 

Getuigenissen

 

 

 

ZIN OM ONS TEAM TE VERSTERKEN?


Om de goede service en resultaten te blijven garanderen, kijken we bij Brighthouse - waar Connexis onderdeel van uitmaakt - dan ook steeds uit naar gedreven krachten die ons team kunnen versterken met hun eigen specialisatie en ervaring.
Interesse? Klik dan vlug even door!

 

Join us!

 

ONZE WAARDEN


Connexis is ontstaan vanuit een nood aan een kandidaatgerichte service en kwalitatieve begeleiding. Weg van het pure winstbejag van de vele interim- en selectiekantoren in de arbeidsmarkt.

Vanuit onze kandidaatgerichtheid proberen we onze dienstverlening steeds volgens onze waarden vorm te geven. Hierbij hebben we oog voor 4 fundamentele pijlers:

verantwoordelijk.

Je kan steevast rekenen op een professionele aanpak waarbij transparantie en een open dialoog centraal staan. Wij luisteren steeds naar jou en gaan op een verantwoorde manier hier mee om. Geen 'pushy' consultants, maar adviseurs met kennis van zaken. Het is onze persoonlijke missie om jouw carrière te ondersteunen waar jij het wil.

expert.

Binnen Connexis draait alles omtrent expertise. Met Connexis haal je niet alleen experts in huis maar een heel netwerk aan specialisten. Waar nodig spreken wij onze connecties aan zodat elke kandidaat en elk bedrijf van de juiste ondersteuning geniet. Zo krijg je op elke vraag een passend antwoord en krijgt elke functie de geknipte kandidaat. Met onze kennis en ons netwerk willen we je met diverse opleidingen, trainingen en coachingmogelijkheden verder begeleiden in jouw carrière.

persoonlijk.

Naast het feit dat we ons focussen op de dienstverlenende sector, dragen wij klantgerichtheid en open communicatie ook zelf hoog in het vaandel. Het persoonlijke aspect is bij ons immers héél belangrijk. Onze partners staan steeds centraal in onze persoonlijke aanpak en benadering. Klantegerichtheid staat immers garant voor een langetermijn samenwerking.

goesting.

Door onze goesting om jou te helpen, onze oer-Vlaamse werkmentaliteit en onze zin voor verantwoordelijkheid zien en creëren we steeds de mogelijkheden om voor jou de juiste oplossing te vinden.


 

Onze klanten
Connexis maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Door verder te surfen aanvaard je onze cookies. Meer weten?
Close