Log in
VOTRE JOB IDEAL!

Osez faire ce que vous aimez et découvrez toutes les offres d'emploi intéressantes ici!

Postes vacants

Recherche avancée

Business Banker

Lieu

Regio Brugge

Qui sommes-nous?

Wanneer je start bij ons (financiële instelling regio Brugge) stippelen we een opleidingspad voor je uit waarbij je klaargestoomd wordt tot Business Banker. Wij hebben een professionele kantooromgeving met twee vestigingen regio Brugge. We werken met een jong en gezellig team met ervaring, waar iedereen van aanpakken weet en fijn met elkaar samenwerkt. Er heerst een informele bedrijfssfeer en er zijn korte communicatielijnen. Het kantoor is goed bereikbaar met voldoende parkeermogelijkheden.

Quel sera votre défi?

Als Business Banker ben je verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille voor het Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doe je pro-actief aan klantenwerving.

In de job van Business Banker omvat jouw takenpakket het volgende:

 • Je zal de bestaande portefeuille (KMO's, vrije beroepen en zelfstandigen) opvolgen en dit segment ook verder uitbouwen.
 • Je nodigt bestaande en potentiële klanten uit op kantoor of gaat ter plaatse. Zo breng je hun persoonlijke situatie in kaart.
 • Je adviseert klanten van A tot Z over de producten waarvoor ze in aanmerking komen, gaande van een zichtrekening tot een investeringskrediet.
 • Je houdt de klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info.
 • Voor jou als adviseur staat de dienstverlening centraal en hierbij heb je de langetermijnrelatie steeds in het achterhoofd.
 • Je hebt uiteraard oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe, en werkt hiervoor nauw samen met de agent en de collega's.
 • Tenslotte werk je proactief door bijvoorbeeld actief deel te nemen aan relevante lokale business events, en bouw en onderhoud je contacten met intermediairs (accountants, fiscalisten, ...).

Qui êtes-vous?

Vanuit onze ervaring denken we dat voor deze functie volgende bagage een must is:

 • Je bezit passie en kennis binnen de specialisatie kredieten
 • Je hebt een diploma binnen de Bachelor Financiën en Verzekeringen en bent resultaatgericht.
 • Bovenal ben je een commercieel talent en pro-actief waarbij u in staat bent een vertrouwensrelatie op te bouwen met uw klanten en met uw eigen contactpersonen binnen het bedrijf.
 • Je kan onderhandelen en overtuigen op basis van een onderbouwde argumentatie en communicatieve vaardigheden.

Que pouvez-vous attendre?

Voor de vacature Business Banker zoeken wij iemand met lef en ondernemerschap. Jij wordt het gezicht van de bank naar professionele klanten. Je houdt ervan om met hoge mate van integriteit en op basis van gedegen, hoogwaardig financieel kennis advies te geven aan jouw cliënteel. Bij ons ontvang je een mooi brutoloon op basis van jouw kennis en ervaring + extra legale voordelen (bedrijfswagen, collectieve bonus,groepsverzekering, maaltijdcheques) Alsook werk je in een 37,5u uurrooster met 6 extra vakantiedagen !

Personne à contacter

Anne-Sophie Bossuyt
M: (0) 472 272 418

Nos clients
Leave us a messageWe're available to help you
Consultant

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.