Log in
LET'S CONNECT

Ontdek jouw talenten en bouw mee aan een leuke carrière!

Hoe we jou helpen

Uitgebreid zoeken

De talent community die jou eerst plaatst!

Heel wat selectie- en interimkantoren nemen contact met je op om je te pushen richting een nieuwe job. Bij Connexis geven we jou terug de touwtjes in handen. Het gaat om jouw carrière, jouw leven.

Via jouw persoonlijke Talent Coach krijg je alle ondersteuning die je zelf nodig acht om je carrière ten volle te beleven en je eigen talenten te ontplooien. Onder het motto 'wat je graag doet doe je beter, wat je goed doet doe je liever'  is het onze missie om je alle middelen te geven om jouw dromen, zowel werk als privé, waar te maken!

  • Uiteraard helpen we je gratis op weg via coaching en persoonlijke begeleiding
  • Unieke netwerkevenementen en opleiding exclusief voor profesionals uit jouw sector
  • Een community van ruim 12.000 getalenteerde professionals in België die maar graag hun expertise delen
  • Concrete tips & tricks om elke stap in je carrière in de juiste richting te zetten
  • Tal van gratis tools om jouw persoonlijkheid, talenten en ambities in kaart te brengen

 

Join our community!

 

Netwerkevents


Samen met onze partners en specialisten uit het werkveld brengen we geregeld professionals uit jouw sector samen voor een op maat gemaakt netwerkevenement. Vaak wordt dit gekoppeld aan een actuele spreker omtrent vakinhoudelijke of sectorgebonden onderwerpen (30-45min) en een uitgebreide receptie en tijd om kennis te maken met andere professionals nadien!

 

 

Seminaries & Lezingen


Naast de netwerkevenementen organiseert Connexis ook tal van lezingen en seminaries over sectorgebonden topics. De ideale manier om die vinger aan de pols te houden en jouw marktkennis en netwerk verder uit te bouwen. Essentieel binnen een wereld die constant in verandering is.

 

 

Nieuwsbrief


Connexis houdt de vinger aan de pols en bezorgt jou snel belangrijke updates omtrent nieuwe ontwikkelingen of veranderingen in jouw sector! Best interessant in een wereld waar alles snel evolueert en informatie de basis vormt van een goede dienstverlening!

 

 

 

Zin om de wereld te veranderen? Join us!


Is het ook jouw levensdoel om anderen rondom jou op weg te helpen en met de juiste energie talent te coachen en ontplooien? Om onze missie te voltooien kijken we bij Connexis dan ook steeds uit naar gedreven krachten die ons team kunnen versterken met hun eigen specialisatie en ervaring. Interesse? Klik dan vlug even door!

 

Join us!

 

Onze waarden


1. GOESTING

Geen beter woord om ons doorzettingsvermogen en de passie voor ons vak en  te omschrijven dan het oer-vlaamse woord "goesting". Hard werk en met het hoofd vooruit.

2. VOOROP

Connexis maakt tijd en ruimte om na te denken over hoe we jou nog beter kunnen omkaderen en ondersteunen.

3. FOCUS

We zijn doelgericht en werken vanuit jouw ambities en talenten.

4. SAMEN

En misschien wel de belangrijkste van al is 'samen'. Samen met jou, schouder aan schouder, halen we het maximum uit jouw leven en carrière.

Onze klanten
Hoe kan ik je helpen?Connexis Live Chat!
Consultant

Even niet beschikbaar!

Hallo! Ik ben even niet beschikbaar, maar laat gerust een bericht na en ik neem spoedig contact met je op!

Bedankt!

Bedankt voor de informatie! We nemen snel contact met je op.
Connexis maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Door verder te surfen aanvaard je onze cookies. Meer weten?
Close